Nauji produktai

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
HIDRAULINIS ALIEJUS - HIDROVISK HD 46-10L
HIDRAULINIS ALIEJUS - HIDROVISK HD 46-10L
HIDRAULINIS ALIEJUS - HIDROVISK HD 46-10L

HIDRAULINIS ALIEJUS - HIDROVISK HD 46-10LIT

Produkto kodas:
10584
OEM:
9990000005079
Mokesčių tarifas
22 %
Kaina be PVM:
23,77 €
Kaina su PVM:
29,00 €
Ref:
89
PRIDĖTI Į KREPŠELĮ
užsidegimo temperatūra:
220
Grąžinimas arba keitimas:
14 dienų
užšalimo taškas:
-23
alyvos pavadinimas:
HIDROVISK HD 46
Viskozė 40°C:
46
klampumo indeksas:
100

HIDROVISK HD 10, 15, 22, 32, 46, 68, 150, 220, 320

 

HIDROVISK HD yra mineraliniai hidrauliniai aliejai su gera oksidacijos stabilumu, antikorozinėmis savybėmis, geromis demulsifikavimo savybėmis su greitu oro išleidimu ir putų nebuvimu.

Šie aliejai skirti mažų ir vidutinių jėgų, apkrovų, slėgių ir temperatūrų hidraulinėms sistemoms. Mažo klampumo aliejai naudojami prietaisams su dideliu tikslumu ir maža galia, o vidutinio klampumo aliejai naudojami presams, kranams ir staklėms. Didesnio klampumo klasės naudojamos tepalui aukštesnėse temperatūrose ir apkrovose, geležinkeliuose, chemijos, statybos ir tekstilės pramonėse. Jos naudojamos pavarų pavarose su pavarų siurbliais 40-80 °C temperatūroje.

 

REIKALINGI SPECIFIKACIJOS

  • ISO 11158, tipas HM
  • JUS ISO 6743-4 L, tipas HM
  • DIN 51524/2 HLP
  • DENISON HE-01 HF-2
  • CINCINNATI MACHINE P-68, P-69, P-70
  • AFNOR NE E 48-603 (HM)
  • VICKERS 1-286-5, M-2950-5
  • DIN 51354/2
Slapukai analizei
Jie naudojami svetainės lankomumo analizei registruoti ir pateikia duomenis, kurių pagrindu galime užtikrinti geresnę vartotojo patirtį.
Slapukai socialiniams tinklams
Slapukai, reikalingi dalintis svetainės turiniu socialiniuose tinkluose.
Slapukai svetainės komunikacijai
Slapukai leidžia rodyti, susisiekti ir bendrauti per svetainės komunikacijos papildinį.
Slapukai reklamai
Jie skirti tikslinei reklamai pagal ankstesnę vartotojo veiklą kitose svetainėse.
Kas yra slapukai?
Apsilankydami ir naudodamiesi svetaine, sutinkate su slapukų naudojimu ir įrašymu.GERAI Sužinokite daugiau apie slapukus